top of page

Dichtbij mensen

Omdat ik van mensen en avonturen houd, begon ik mijn carriere als verpleegkundige. Zo kon ik overal ter wereld dichtbij mensen werken, en van ze leren. 

Ik geloof dat ieder mens uniek is, zijn eigen verhaal heeft, en dat het leven mooier is wanneer  we elkaars verhalen kennen. Verhalen scheppen samenhang en verbinden mensen met elkaar. Vanuit die gedachte wilde ik naast mijn werk als verpleegkundige leren verhalen vertellen. Van jongs af aan was ik al gefascineerd door fotografie en film. Dit bracht mij bij een tweede studie aan de film- en de media-academie.

Tegenwoordig maak ik films in opdracht en als onafhankelijk filmmaker. Hoewel ik niet meer als verpleegkundige werkzaam ben, komen verpleegkundigen regelmatig voor in mijn films. 

Mijn werkterrein is breed: van gezondheidszorg, kunst en cultuur tot ondernemerschap, duurzaamheid en wijn.

Mijn interesse gaat vooral uit naar het vertellen van onzichtbare verhalen. Ik dompel me graag onder in een nieuwe wereld om mensen en hun verhalen van binnenuit te leren kennen. Als filmmaker doe ik niets liever dan het verbeelden van deze verhalen. Zo blijf ik dichtbij mensen. 

bottom of page